Expertise

Arbeidsrecht

Op het gebied van het arbeidsrecht kunnen zich tal van problemen voordoen waarvoor je ons kunt benaderen, zowel als werkgever of als werknemer. Wij adviseren over alle aspecten in het arbeidsrecht; van het opstellen van arbeidsovereenkomsten tot reorganisaties. We helpen mee om problemen te voorkomen.

Lees meer ➔

Bestuursrecht

In het bestuursrecht staan de regels waar de overheid zich aan moet houden bij het nemen van besluiten. Bijvoorbeeld bij het geven van een subsidie of het verlenen van een vergunning. Bestuursrecht heet ook wel administratief recht. De belangrijkste regels hierover staan in de Algemene wet bestuursrecht (Awb).

Lees meer ➔

Vastgoedrecht

Vastgoedrecht is het recht van alles dat te maken heeft met onroerend goed. Je kunt hierbij denken aan de juridische aspecten van projectontwikkeling, verkoop, koop, huur en verhuur, maar ook het bouwrecht.

Lees meer ➔

Ondernemingsrecht

Wij kunnen adviseren over de rechtsvorm van je onderneming. De keuze van een Maatschap, een VOF, een BV of een eenmanszaak heeft belangrijke gevolgen voor de aansprakelijkheid van de jou als ondernemer al er iets mis gaat.

Lees meer ➔

Ons Team

Marcel de Jong

Advocaat

Niki van Mook

Advocaat

Kunnen we u helpen?