Zoals alle bedrijven, verenigingen en stichtingen van Nederland (en de rest van Europa) heeft ook De Jong Van Mook Advocaten een nieuw Privacy Statement, dat je kan lezen door hier te klikken. Anders dan de meeste bedrijven kiezen wij ervoor om niemand lastig te vallen met een (overigens meestal ongevraagd verzonden) e-mail waarin we dat nieuwe privacy beleid onder de aandacht brengen.

Eigenlijk verandert er niet zoveel, behalve dat iedereen oneindig lastig gevallen wordt met aankondigingen van nieuw privacy beleid. Het was immers al zo dat gegevens van personen alleen mochten worden gebruikt voor de doeleinden waarvoor die verzameld waren en ook was het al zo dat we uw gegevens dus niet doorverkochten aan bedrijven die daar reclame mee wilden verspreiden.

Wat nieuw is, is dat we een register hebben waarin vermeld staat dat we uw gegevens in een dossier opbergen, zowel digitaal als op papier. Er staat ook in dat we uw bezoeken aan onze website monitoren en dat we een deel van uw gegevens aan onze accountant sturen om onze administratie bij te houden. Hoewel dat register nieuw is, vertellen we u daar niets nieuws mee.

Mocht u desondanks vragen hebben over de inwerkingtreding van de AVG/DGPR of over uw eigen privacy statement of data register, dan kunt u die natuurlijk bij ons kwijt op info@jmadvocaten.nl.