Samantha Kranenburg

Samantha

Samantha Kranenburg

Advocaat

Mijn passie ligt in het wegnemen van de drempel om juridische hulp te vragen. Ik sta er op het moment dat een procedure gevoerd moet worden, maar zoek altijd eerst naar de mogelijkheid om tot een praktische en minder tijdrovende oplossing te komen. Hiermee is de ondernemer vaak meer gebaat.

Na mijn afstuderen in 2013 heb ik enkele jaren geprocedeerd als jurist aan de zijde van de werknemer. Daarnaast heb ik projectmatig meegewerkt aan de beleidsvorming in een gespecialiseerd arbeidsvoorwaardenteam. In 2018 heb ik besloten mijn carrière voort te zetten als advocaat bij een middelgroot advocatenkantoor waar ik mij volledig heb toegespitst op de advisering en begeleiding van de ondernemer in juridische kwesties.

Bij De Jong Van Mook Advocaten zal ik tevens werkzaam zijn advocaat arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Mijn doel is de ondernemer zoveel mogelijk met praktische adviezen te ontzorgen, zodat de ondernemer zich enkel hoeft bezig te houden met de hoofdtaak van het ondernemerschap: het runnen van de onderneming.

Neem rechtstreeks contact op met Samantha via de onderstaande knoppen.

Kunnen we u helpen?