Advocaat in Kerkdriel

Wie zijn we?

Wij zijn Marcel de Jong en Niki van Mook. In 2016 zijn we gestart met De Jong Van Mook Advocaten met de bedoeling om met veel plezier en op eigen wijze ons prachtige vak uit te oefenen. Wij adviseren en procederen met name op het gebied van arbeids-, ondernemings-, en vastgoedrecht. De afgelopen jaren zijn ons prima bevallen en kennelijk de cliënten ook, want nu is het tijd voor uitbreiding.

Wie zoeken we?

In verband met de groei van onze praktijk zoeken wij een advocaat met een afgeronde beroepsopleiding. Je hebt affiniteit met één of meerdere van onze rechtsgebieden en je wil samen met ons werken aan het uitbouwen van het kantoor.

Wat bieden we?

Wij bieden een informele en deskundige werkomgeving waarbij de mogelijkheid bestaat om flexibel te werken en je eigen agenda te bepalen. Wij bieden ruimte voor ontwikkeling en specialisatie maar vooral veel plezier in het werk. Uiteraard passen daar goede arbeidsvoorwaarden bij.

Je krijgt de mogelijkheid om een eigen praktijk op- of uit te bouwen, maar ook om mee te werken aan de groei van ons kantoor. We zoeken samen naar de manier die het beste past.

We zien je motivatie voorzien van je cv graag per e-mail tegemoet ( info@jmadvocaten.nl) en hopen snel met je kennis te kunnen maken.

De Jong Van Mook Advocaten
Bulkseweg 24a, 5331 PK Kerkdriel
0418-519841
www.jmadvocaten.nl