VACATURE | ADVOCAAT

VACATURE – ADVOCAAT
De toga hangt klaar; pas jij ‘m? 

Wie zijn we?
Wij zijn De Jong Van Mook Advocaten. In 2016 zijn we ons kantoor in Kerkdriel gestart met de bedoeling om met veel plezier ons prachtige vak uit te oefenen op de manier hoe wij vinden dat dat het beste past. Geen klassieke advocatuur maar passend bij deze tijd.

Wij hebben een sterk adviserende rol maar procederen natuurlijk ook wanneer dat nodig is. We werken vooral samen met en voor ondernemers, met name op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht, ondernemingsrecht en vastgoedrecht.

Ons kantoor kenmerkt zich door laagdrempeligheid en de wijze van samenwerking met onze klanten, bijvoorbeeld op basis van het Juridisch Maatwerk pakket. De klant neemt dan een vast aantal uren af tegen een gereduceerd tarief en belt gratis met ons. Zo weten wij altijd wat er speelt en kunnen wij optimaal adviseren en samen het probleem aanpakken.

Wie zoeken we?
Wij zoeken een advocaat met een (bijna) afgeronde beroepsopleiding met interesse naar de rechtsgebieden binnen ons kantoor en focus op ondernemingsrecht. Je richt je op huidige relaties maar werkt ook mee aan de groei van ons kantoor. Daarbij krijg je de ruimte en vrijheid om zelf te ondernemen. Je bent commercieel en sociaal gedreven, proactief en houdt van uitdagingen.

Wat bieden we?
Wij bieden een informele en prettige werkomgeving waarbij natuurlijk de mogelijkheid bestaat om flexibel te werken en je eigen agenda te bepalen, op basis van 32 uur per week. Wij bieden ruimte voor ontwikkeling en specialisatie maar vooral ook plezier in het werk. Uiteraard passen daar goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden en/of samenwerkingsvormen bij. Samen komen we daar wel uit.

We zien je motivatie voorzien van je cv graag per e-mail tegemoet (info@jmadvocaten.nl). Tot snel!
www.jmadvocaten.nl